Welke diensten bieden wij aan?


Wij bieden diversen soorten markeringen aan in alle RAL kleuren. Door middel van de Graco Airless belijningsmachine, zorgt deze voor een nauwkeurig en zichtbaar strakke markering.
Wij zijn vooral actief bij:

* Op en overslag bedrijven / distributie
* Industrie / fabrieken
* Parkeergarages / kelders / plaatsen
* Auto garages / vrachtwagen opstel plaatsen
* Toeristische sector
*Speelpleinen/velden/ scholen

Uiteraard beschikken wij over uitgebreid assortiment figuratie mallen. Ook voor schoolpleinen hebben wij diverse mogelijkheden. 
Wij voorzien zowel bedrijven/ overheid als particulieren  van anti slip strippen voor betonnen trappen of opstap. Zeker met regenval of vorst zorgen deze anti slip markeringen voor een veilige toegang.

Thermoplastische voorgevormde markering:
Wilt u als organisatie, bedrijf of vereniging een eigen symbool/ logo in thermoplastische markering?  Dit is zeker ook mogelijk, op verzoek bestellen wij deze bij de fabrikant. De opties hierin zijn als volgt:
1) U laat De Lijn Wegmarkeringen deze op locatie aanbrengen.
2) De Lijn Wegmarkeringen levert het product aan, en u voert zelf de werkzaamheden uit. Instructie op papier inbegrepen.

Hieronder ziet u een greep uit onze activiteiten, sommige producten zijn namelijk niet ideaal op alle ondergronden, daarom dat wij voor iedere situatie een oplossing hebben na vrijblijvend een analyse te hebben gemaakt.

Wegenverf

Onze wegenverf is Kiwa gecertificeerd en is functioneel waar bij nodig. Wegenverf is in ieder gewenste kleur beschikbaar. Deze traditionele verf is oplosmiddelhoudend wat zorgt voor een snelle droogtijd om het verkeer zo min mogelijk te verstoren.

2 Comp. Verf

Speciaal voor de zwaardere belasting, kunnen wij 2Comp. verf aanbieden, het betreft een sneldrogend product welke voorzien is van hydroxy acrylaat-harsen. Als aanvulling is blanke lak beschikbaar wat extra beschermd tegen vuil en slijtage. Tevens kunnen wij ook watergedragen verf aanbieden.

Thermoplastische markering

Premark thermoplastische voorgevormde figuratie behoort ook tot onze producten die wij aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier, want met prefab voorgevormde thermoplastische markering is er veel mogelijk!