Welke diensten bieden wij aan?


Wij bieden diverse soorten markeringen aan, in vrijwel alle RAL kleuren. Door middel van de Graco Airless belijningsmachine, zorgt deze voor een nauwkeurig en zichtbaar strakke markering.
Wij zijn vooral actief bij:

* Op en overslag bedrijven / distributie
* Industrie / fabrieken
* Parkeergarages / kelders / plaatsen
* Auto garages / vrachtwagen opstel plaatsen
* Toeristische sector
*Speelpleinen/velden/ scholen

Uiteraard beschikken wij over uitgebreid assortiment figuratie mallen. Ook voor schoolpleinen hebben wij diverse mogelijkheden. 
Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren ook van anti slip strippen voor betonnen trappen of opstap. Zeker met regenval of vorst zorgen deze anti slip markeringen voor een veilige toegang.

Wegmarkering voor slechtzienden of blinde mensen welke een beperkte vrijheid hebben, kunnen wij voorzien van de daarvoor ontwikkelde markering in prefab thermoplastische markering.

Wilt u als organisatie, bedrijf of vereniging een uniek  symbool/ logo?  Op bestelling kunnen wij deze in de fabriek laten maken en vervolgens aanbrengen middels primer (hechtlaag) en branden door middel van een gas brander.

Hieronder ziet u een greep uit onze diensten  onderbouwd, sommige producten zijn namelijk niet ideaal op alle ondergronden, daarom dat wij voor iedere situatie een oplossing hebben na vrijblijvend een analyse te hebben gemaakt.

Wegenverf

Onze wegenverf is Kiwa gecertificeerd en is functioneel waar bij nodig. Wegenverf is in ieder gewenste kleur beschikbaar. Deze traditionele verf is oplosmiddelhoudend wat zorgt voor een snelle droogtijd om het verkeer zo min mogelijk te verstoren.

2 Comp. Verf

Speciaal voor de zwaardere belasting, kunnen wij 2Comp. verf aanbieden, het betreft een sneldrogend product welke voorzien is van hydroxy acrylaat-harsen. Als aanvulling is blanke lak beschikbaar wat extra beschermd tegen vuil en slijtage. Tevens kunnen wij ook watergedragen verf aanbieden.

Thermoplastische markering

Premark thermoplastische voorgevormde figuratie behoort ook tot onze producten die wij aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier, want met prefab voorgevormde thermoplastische markering is er veel mogelijk!